Wij gaan ervoor

Geluksambassadeurs

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en verankerd wordt. Onze geluksambassadeurs zijn opgeleid om het volledige Rendement van Geluk Programma© met alle instrumenten bij organisaties in te zetten. Ook kunnen onze geluksambassadeurs De Gelukkig Leven Test© inzetten voor individuele relaties en/of trajecten. Daarnaast bieden onze geluksambassadeurs ook ondersteuning op uiteenlopende gebieden zoals financiële planning, life planning, persoonlijk coaching, gezinscoaching, burn-out begeleiding, trauma begeleiding, loopbaan coaching, mediation en identiteitsmarketing. Graag verwijzen we je voor meer informatie naar onze ambassadeurs hieronder.

Geluksambassadeur worden?

Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven geluksambassadeurs die van betekenis willen zijn voor het persoonlijk geluk van mensen. Ondernemende personen die door samenwerking het verschil willen maken.

 

Herken jij je in dit profiel? Neem dan gerust contact met ons op en geef hierbij aan waarom jij denkt een geschikte geluksambassadeur te zijn.

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!