‘Rendement van Geluk’ op de werkvloer genomineerd voor de ‘Aegon aandacht voor morgen Award’!

Aandacht voor morgen
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Technologische ontwikkelingen, digitalisering en verdere verduurzaming hebben impact op het gedrag van onze klanten. De verwachtingen die ze vandaag hebben, kunnen morgen al heel anders zijn. Aandacht voor morgen is dan ook een belangrijk thema voor Aegon. Zo bereiden we ons voor op veranderingen, om de klant nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarin werken we graag samen met innovatieve partijen die hun innovaties of vernieuwende ideeën met ons willen delen. 

Met gepaste trots en aangenaam verrast kregen wij het nieuws dat wij met ons ‘Rendement van Geluk Programma’ genomineerd zijn voor de ‘Aegon Aandacht voor morgen Award’. 

Allereerst trots dat er positieve aandacht is voor ons programma waarmee we organisaties niet alleen helpen het persoonlijk geluk van hun medewerkers te vergroten maar ook handvatten bieden voor het ontwikkelen en waarborgen van een duurzaam rendabel beleid.

Aangenaam verrast zijn we echter ook, omdat in een tijd van robotisering en kostenefficiency er gelukkig toch nog aandacht is voor de menselijke component.

We zijn natuurlijk verheugd en trots dat ‘Rendement van Geluk’ op de werkvloer is opgevallen bij Aegon als een innovatieve en vernieuwende dienstverlening en we als gevolg daarvan ook genomineerd zijn voor de ‘Aegon aandacht voor morgen Award’! 

Op dinsdag 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt op het AM-event 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

De uitslag laten we je natuurlijk ook zo spoedig mogelijk weten!

 Trotse groet, 

Team Rendement van Geluk

Geen reactie's

Geef een reactie

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.