Wat maakt jou een Top Talent?

Voor de studenten die het maximale uit hun opleiding willen halen kent Het Saxion in Enschede het Top Talent Programma. Wekelijks staan er uiteenlopende onderwerpen op het programma en gisterenavond ging het over het thema geld. Voor het Top Talent Koen Meijer reden om mij als gastspreker uit te nodigen om te vertellen wat geld in mijn loopbaan van medewerker van een deurwaarderskantoor tot financial life planner en vennoot bij Rendement van Geluk voor mij heeft betekend.

Het publiek bestond uit een heerlijke groep enthousiaste jonge mensen met een diversiteit aan studierichtingen en leeftijden. Voor mij een feest om enkele van mijn ervaringen te mogen delen in de hoop inzicht te geven in wat rendement van geluk voor mij betekent en waarom het streven naar betekenis duurzaam veel gelukkiger maakt dan het nastreven van meer geld.

Wie voor mij de avond pas echt betekenis gaf was Koen. Koen begon te vertellen over zijn moeder die op dit moment de ongelijke strijd tegen de verschrikkelijke ziekte kanker voert en zijn angst om haar te verliezen. Hoe ongelofelijk knap het was toen Koen zijn moeder, die ook aanwezig was, naar voren vroeg te komen en hoe hij haar vertelde dat deze verschrikkelijke ziekte hem niet alleen veel verdriet geeft maar dat dit voor hem ook een drijfveer is om aan zijn leven betekenis te geven. Dankjewel Koen! Je bent voor mij een echte topper.

Ozewald Wanrooij

 

Geen reactie's

Geef een reactie

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.