Ambassadeur aan het woord: Daniëlle Volbers

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Daniëlle Volbers van Daan & Harrie aan je voor!

DANIELLE

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Ik ben net als Rendement van Geluk overtuigd van het belang van werkgeluk binnen teams en organisaties. Door de gelukscan van Rendement van Geluk krijg je inzicht op de verschillende pijlers van geluk die je als persoon richting geven voor het maken van de juiste keuzes. Dit sluit aan bij mijn passie om mensen en organisaties te verbinden.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Doen waar je echt blij van wordt! Geluk zowel privé als in het werk zorgt voor blije medewerkers. Het blijven nastreven van een juiste balans tussen presteren en genieten. Samen resultaten bereiken. Voor mijzelf geldt dat ik het meeste werkgeluk ervaan als ik samenwerk in een open sfeer, bewustwording creëer en mijn kennis deel. Want delen is vermenigvuldigen. Daarom werk ik samen met Hariëtte en bundelen we onze krachten in ‘Daan & Harrie’.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Mijn hart ligt bij het succesvol inzetten van medewerkers en het ontwikkelen van teams en organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat betrokken medewerkers meer werkgeluk ervaren en beter presteren. Mensen en organisaties verbinden en begeleiden bij het vinden van de juiste balans tussen talent, inzetbaarheid en (loopbaan)succes is wat mij drijft.

 

Met goed HR-advies, coaching en talentontwikkeling maak je het verschil – en dat is precies waar ik je bij help.

 

Mijn werkwijze is energiek, betrokken, verbindend, resultaatgericht en motiverend. Dit zie je ook terug in alle facetten van mijn werk en meer specifiek in de onderdelen: talentmanagement, persoonlijke (systemische) coaching, verzuimbegeleiding, loopbaancoaching en stress en burn-out coaching.

 

Met oplossingsgerichte methodieken zoeken we samen naar positieve inzichten en kernkwaliteiten.

 

Zo creëer je blije mensen en topresultaten voor jouw organisatie. Ik combineer warmte met zakelijkheid en ben in staat om onder de ijsberg te kijken. Kijk je mee?

Pijl

Contact opnemen met Daniëlle?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!