Ambassadeur aan het woord: Dennis van den Brand

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Dennis van den Brand van Gradatus aan je voor!

LOGO GRADATUS
DENNIS VAN DEN BRAND

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

In mijn zoektocht naar een manier om op grotere schaal uit te dragen dat iedereen een gelukkig leven verdient kwam ik in contact met Rendement van Geluk. Ik was gelijk enthousiast bij het lezen van het programma. Wat zij uitdragen sluit naadloos aan bij de visie die ik vanuit mijn eigen praktijk uitdraag. Een visie van een bewustere wereld waarin we meer genieten, plezier en geluk beleven en minder zorgen hebben. Hoe dan? hoor ik je zeggen. Het in balans brengen van jouw leven en de vraagstukken waar je tegenaan loopt aan te pakken. En nee, je hoeft het niet allemaal alleen te doen want door het samen te doen zijn we sterker en kunnen we meer dan alleen. Dit is waarom ik ga voor een samenwerking en er voor kies om ambassadeur te worden van Rendement van geluk. Kies voor je eigen geluk!

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen leven. De balans te houden binnen alle aspecten van het leven. En ondanks dat het niet altijd even makkelijk is gegaan, geniet ik van het leven en zal ik er het optimale uit proberen te halen.
Lach, geniet en leef!

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Gradatus ben ik gestart om het beste uit mensen, teams en organisaties te halen. Je kan bij mij terecht met vragen over verandering, bewustwording/zijn, fysieke klachten en lichaamsgerichte traumabegeleiding. Ook als je niet precies kan verwoorden waar je tegen aan loopt. Door inzicht te krijgen in jezelf en in anderen weet je anders om te gaan met je eigen gevoelens en emoties, de mensen om je heen maar ook hoe je meer plezier en geluk kunt beleven in het leven.
Ik beperk mij niet door alleen te kijken naar de specifieke klacht maar naar jou in totaliteit. Deze holistische benadering omvat zowel het fysieke, mentale als emotionele vlak. Alles wat jij nodig hebt zit al in jou, alleen heb je soms even iemand nodig die dat aan je spiegelt of je het vanuit een ander perspectief kan laten zien. Naast de individuele coaching verzorg ik voor organisaties het Rendement van Geluk programma, teamcoaching en ben ik inzetbaar als externe vertrouwenspersoon.

Een luisterend oor, vertrouwen en alle aandacht voor jou.

Pijl

Contact opnemen met Dennis?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!