Ambassadeur aan het woord: Dorien Scharenborg

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Dorien Scharenborg van Doorzien Coaching & Counseling aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Rendement voor Geluk op de werkvloer sluit naadloos aan op de missie van DOORZIEN. Meer voldoening halen uit je leven, privé en zakelijk.

Een gelukkig, vitaal, positief en een succesvol leven, dat verdient iedereen!

Werkgevers en werknemers begeleiden naar meer geluk en succes. De Gelukkig Leven Test en de Gelukkig Leven Analyse zijn prachtige en bovenal unieke tools die hiervoor erg goed zijn in te zetten. Heel eenvoudig inzichtelijk krijgen op welke gebieden er optimalisatie van het persoonlijk geluk mogelijk is. Een tool die helpt om op een efficiënte wijze keuzes te maken en de focus te bepalen. Ik ben blij dat DOORZIEN dit kan inzetten.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Dit leven is bedoeld om gelukkig te zijn en dat te delen met elkaar en niet om te lijden. Na het pad dat ik persoonlijk heb bewandeld is mij heel duidelijk geworden dat je daar zelf verantwoordelijk voor bent. Kiezen voor een positieve mindset, focus, rust en gezondheid. Zelf kiezen voor de geluksmodus. Het kan echt!

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

DOORZIEN biedt Coaching, Counseling en Training voor werknemers en particuliere cliënten. Het Coaching programma – Rust en Regie in je werk – bestaat uit de Gelukkig Leven Analyse, individuele coaching en twee trainingsdagen. Dit programma is zeer geschikt voor werknemers met burnout-gerelateerde klachten of werknemers die al in een burnout geraakt zijn.

 

DOORZIEN zorgt op een unieke wijze voor bewustwording, brengt ons naar de oorzaak, ruimt de ballast op zodat er ruimte komt voor verandering. Inspireert en motiveert je om het beste uit jezelf naar boven te halen. Je krijgt zelfinzicht en advies op het gebied van je mindset, gedrag, emoties, zingeving en communicatie zowel in je privéleven als op je werk.

Door inzicht te krijgen in jezelf en in anderen weet je hoe je je beter kunt voelen, hoe je meer plezier kunt beleven, hoe je anders kunt omgaan met mensen, hoe je anders kunt omgaan met je werk, hoe je jezelf gelukkiger en vrijer kunt voelen.

Het leven is een kado en tegelijkertijd daagt ze ons uit met al haar vragen, problemen en levenslessen. Vraagstukken hebben, jezelf dwars zitten, vastlopen met anderen of op werkgebied, een burn-out hebben én zelf de antwoorden en oplossingen gewoon niet weten.

 

Neem de regie over je leven en creëer balans in je privéleven, je werk en in je persoonlijke ontwikkeling.

 

GELUK IS EEN KEUZE!

Pijl

Contact opnemen met Dorien?

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!