Ambassadeur aan het woord: Famke Zandman-Potdijk

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Famke Zandman-Potdijk van doorFamke advies & training aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Allereerst omdat ik een goed gevoel heb bij Leon en Ozewald. Daarnaast omdat de dienstverlening van Rendement van Geluk naadloos aansluit op waar ik in geloof én energie van krijg.

Ik geloof dat mensen die in hun kracht zitten en doen wat ze leuk vinden beter (samen)werken. Dat leidt tot meer (werk)geluk en betere prestaties.

Het geeft mij energie om inzichtelijk te maken waar ieders kracht ligt en hier concreet en praktisch invulling aan te geven. Mensen en organiseren. Versterken en (ver)binden. Daar word ik enthousiast van.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Je hebt invloed op je eigen geluk! Door middel van de Gelukkig Leven Test breng ik samen met iemand in beeld hoe hij/zij in “de wedstrijd” zit. Wat gaat er goed en waar is wellicht optimalisatie te behalen. Dit inzicht geeft iemand slagkracht om zelf de handschoen op te pakken en (nog meer) regie te nemen op zijn/haar leven. Persoonlijk word ik er gelukkig van om iemand inzicht en richting te mogen geven in zijn/haar eigen geluk.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

doorFamke’ helpt organisaties waar mensen samenwerken. Organisaties die begrijpen dat mensen – leidinggevenden, teams en individuen – het belangrijkste kapitaal zijn. Dat je daar goed voor moet zorgen door in ze te investeren en te helpen hun kracht te vinden.

Ik help mensen bij het vinden van hun unieke kracht. Ik luister en kijk. En breng door het gebruik van uiteenlopende middelen gedrag, drijfveren, sterktes en zwaktes van individuen en teams helder in beeld. De Gelukkig Leven Test is één van deze middelen, dat zorgt voor meer (werk)geluk, binding én verbinding!

Pijl

Contact opnemen met Famke?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!