Met trots mag ik mededelen dat GeluksExpert vanaf nu ook samen werkt met Rendement van Geluk:)!

Met trots mag ik mededelen dat GeluksExpert vanaf nu ook samen werkt met Rendement van Geluk:)!

Dit is wat Joanna Hessels van GeluksExpert hier zelf over schrijft:

Het uitgangspunt dat gelukkige mensen betere medewerkers zijn en dat geluk voor een belangrijk gedeelte wordt bepaald door de keuzes die iemand maakt, sluit helemaal aan bij mijn visie op het leven en dit pas ik dagelijks toe in mijn eigen onderneming. Na een reactie op de site, telefonisch contact en een gesprek met Leon werd ik alleen maar enthousiaster.

Ik geloof in kijken en aandacht voor de mens vanuit holistisch perspectief. Je kunt geluk niet lostrekken in werk en privé… het is één en moet ook als zodanig geoptimaliseerd worden. Vanaf nu kan ik namens GeluksExpert, door het Rendement van Geluk, JOUW geluk of het geluk van je medewerkers MEETBAAR maken!

Meer weten? Laten we dan even vrijblijvend bellen, dan vertel ik je er alles over!’ 

Ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. V.l.n.r. Leon, Joanna en Ozewald.

Wil je meer lezen over GeluksExpert/Joanna Hessels, klik dan hier.

Vanuit Team Rendement van Geluk zijn we natuurlijk ook ontzettend verheugd om GeluksExpert/Joanna Hessels te mogen verwelkomen en onze handen inéén te slaan om samen – met de reeds 10 aangesloten geluksambassadeurs – te bouwen aan een gelukkig(er) (werkend) Nederland.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons of met één van onze geluksambassadeurs op.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.