Rendement van Geluk gaat voor de tweede ronde bij Wierden en Borgen

Er komen steeds meer organisaties die geloven in het belang van gelukkige medewerkers. Die het persoonlijk geluk van hun medewerkers centraal stellen en in het personeelsbeleid verankeren. De Woningstichting Wierden en Borgen uit Bedum is zo’n voorloper. Ze zetten hiervoor al meer dan een jaar het Rendement van Geluk Programma in.

In 2018 is gestart met een pilot van het Rendement van Geluk Programma op de afdeling financiƫn. Al snel werd de waarde zichtbaar waarna de rest van de organisatie in 2019 volgde. Afgelopen jaar heeft maar liefst 75% van de medewerkers de gelukkig leven test ingevuld en een gelukkig leven gesprek gehad. Ondanks dat dit een geweldig resultaat is hopen we dit jaar voor nog meer medewerkers van waarde te zijn.

Voor iedereen die afgelopen jaar al heeft deelgenomen wordt dit jaar opnieuw bijzonder. We zetten namelijk de uitkomst uit de gelukkig leven test van afgelopen jaar naast de uitkomst van dit jaar. Naast inzicht in de status van het persoonlijk geluk wordt nu ook inzicht gegeven in de ontwikkeling van de 22 Gelukkig Leven Factoren. Daarmee wordt het werkelijke Rendement van Geluk pas echt zichtbaar.

In komende drie maanden hopen we alle gelukkig leven gesprekken te voeren waarna we aan de hand van alle zakelijke factoren de afdelings- en organisatieanalyses gaan uitwerken. We kijken er nu al naar uit om de inzichten die hieruit naar voren komen met de medewerkers en de organisatie te delen en zijn bijzonder benieuwd naar de uitkomsten.

Geen reactie's

Geef een reactie

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.