Ambassadeur aan het woord: Jean-Léon Klostermann

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Jean-Leon van Coaching Lemelerberg aan je voor!

FOTO JEAN-LEON 300x300

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

De dienstverlening van Rendement van Geluk sluit naadloos aan bij die van Coaching Lemelerberg. Geluk hangt voor een aanzienlijk deel af van keuzes en gedrag. En dat is precies waar ik met mijn cliënten aan werk.

Coaching Lemelerberg ondersteunt particulieren en bedrijven met coaching op het snijvlak van life- en loopbaan. Omdat in ieders leven dingen gebeuren die je uit je evenwicht kunnen halen. Problemen op je werk beïnvloeden je privéleven en vice versa. Denk bijvoorbeeld aan een reorganisatie, een conflict op de werkvloer, financiële zorgen of een verandering in de gezinssituatie.

Coaching Lemelerberg werkt aan mentale veerkracht, waardoor je beter leert omgaan met moeilijke omstandigheden of gebeurtenissen. Daarnaast bied ik coaching bij stress en burn-outklachten.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Ik ben ervan overtuigd dat investeren in geluk een hoog rendement oplevert.

Door de Gelukkig Leven test ontstaat er bewustwording en inzicht. Daardoor worden keuzes helderder en is de stap naar verandering gemakkelijker.

Het Rendement van Gelukprogramma is een mooie aanvullende manier om bij te dragen aan geluk op de werkvloer én thuis.

Ook voor werkgevers is het belangrijk inzicht te hebben welke factoren van invloed zijn op geluk van het personeel. Of dat nou in de privésfeer of in de werksfeer ligt maakt eigenlijk niet uit. Gelukkige werknemers presteren beter, hebben minder conflicten, zijn minder vaak ziek en hebben minder stress.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Als een werkgever wil investeren in het welzijn van medewerkers, ook bij thema’s uit de privésfeer, kan dat bij Coaching Lemelerberg via een Coaching van de Zaak- traject. Zo laat je als werkgever zien dat je echt betrokken bent bij je werknemer. En die belangstelling heeft meer betekenis dan een laptop of een auto van de zaak.

Het Rendement van Gelukprogramma sluit perfect bij aan bij deze dienstverlening. De signalerende functie van deze tool maakt namelijk al in een vroeg stadium helder wat er op de loer zou kunnen liggen aan stress veroorzakende- of geluk verlagende problemen. En daar kan dan al op geanticipeerd worden. Zo werkt het ook preventief.

Daarnaast is Coaching Lemelerberg partner van CSR (Centrum voor Stress- en burn-out coaching). Als bijvoorbeeld uit de Werkgeversanalyse van Rendement van Geluk blijkt dat er sprake is van hoge werkdruk, dan kan ik ook stress- en burn-out preventie workshops en trainingen verzorgen.

Pijl

Contact opnemen met Jean-Léon?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!