Ambassadeur aan het woord: Jeanneke Bruning

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Jeanneke Bruning van Jeanneke Bruning Coaching aan je voor!

LOGO JEANNEKE BRUNING COACHING 300
JEANNETTE 300x300

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Ik kwam een bericht tegen op LinkedIn waarop een nieuwe ambassadeur welkom werd geheten. De naam “Rendement van Geluk” maakte mij nieuwsgierig. Het uitgangspunt dat gelukkige mensen betere medewerkers zijn en dat geluk voor een belangrijk gedeelte wordt bepaald door de keuzes die iemand maakt, sluit helemaal aan bij mijn visie op het leven. Na een reactie op de site, telefonisch contact en een gesprek met Leon werd ik alleen maar enthousiaster. Ik geloof in kijken en aandacht voor de mens in zijn totaliteit. Daarbij vind ik het feit, dat de verantwoordelijkheid voor verdere acties helemaal bij de persoon in kwestie ligt een heel waardevol uitgangspunt. De slogan voor mijn eigen bedrijf is niet voor niets: Sta zelf aan het roer.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Voor mij staat Rendement van Geluk voor het zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die je maakt. Iedereen krijgt op zijn tijd tegenwind in zijn leven, maar jij bepaalt zelf hoe jij daarmee omgaat. Jij kunt bepalen wat voor jou een goede balans in je leven is en hoe je daar het beste uit kunt halen. Dat is een persoonlijke keuze.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Zoals ik hierboven al schreef is de slogan van Jeanneke Bruning Coaching “sta zelf aan het roer”. Ik ondersteun teams in het omzetten van kwaliteiten, doelen in concreet gedrag. Ik help hen te ontdekken waar zij invloed op hebben, hoe zij beter kunnen functioneren en fijner kunnen werken.

Daarnaast coach ik mensen die hun leven nu een 6 of 7 geven en hier ten minste een 8 van willen maken.

Tevens ben ik stress- en burn-outcoach en kan ik je helpen om inzicht te geven in dingen waar jij energie van krijgt en hoe jij de balans in je leven kunt houden.

Pijl

Contact opnemen met Jeanneke?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!