Ambassadeur aan het woord: Joanna Hessels

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Joanna Hessels van GeluksExpert aan je voor!

LOGO GELUKSEXPERT
JOANNA 300x450

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Leon Brummelhuis had een bericht op linkedin geplaatst over Werkgeluk. Aangezien ik als GeluksExpert mij dagelijks bezig houd met o.a. werkgeluk trok dit mijn aandacht. De naam “Rendement van Geluk” maakte mij nieuwsgierig. Het uitgangspunt dat gelukkige mensen betere medewerkers zijn en dat geluk voor een belangrijk gedeelte wordt bepaald door de keuzes die iemand maakt, sluit helemaal aan bij mijn visie op het leven en dit pas ik dagelijks toe in mijn eigen onderneming. Na een reactie op de site, telefonisch contact en een gesprek met Leon werd ik alleen maar enthousiaster. Ik geloof in kijken en aandacht voor de mens vanuit holistisch perspectief. Je kunt geluk niet lostrekken in werk en privé… het is één en moet ook als zodanig geoptimaliseerd worden.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Voor mij staat Rendement van Geluk voor het vergroten van je eigen geluk en zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die je maakt. Door op geluk in te spelen en dit voor jezelf goed in kaart te brengen, kun je elke tegenslag veel beter aan. De Gelukkig Leven Analyse die RvG heeft ontwikkelt biedt hier een mooi startpunt voor, waardoor het inzichtelijk wordt op welke onderdelen het geluk vergroot kan worden.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Zoals eerder genoemd heb ik mijn eigen onderneming, genaamd GeluksExpert, waarbij ik organisaties begeleid in de transformatie naar een gezonde en succesvolle organisatie met gelukkige medewerkers. Ik begeleid medewerkers en particulieren in het vinden en optimaliseren van hun eigen werk(geluk) en het binnenslepen van hun droombaan door middel van loopbaan- en lifecoaching.

Pijl

Contact opnemen met Joanna?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!