Ambassadeur aan het woord: Kaj Morel

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Kaj Morel van De Zaak van Betekenis aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Ik heb me volledig verbonden aan Leon en Ozewald, hun levensfilosofie en hun manier van maken doen. Bovendien hebben zij met De Gelukkig Leven Test een krachtig hulpmiddel ontwikkeld dat mij helpt om te bereiken wat ik wil bereiken: mensen en organisaties betekenisvoller maken.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Bewust stilstaan en onderzoeken wat er voor jou als individu en voor jullie als organisaties echt toe doet. Waarom besta je, wat wil je betekenen voor anderen en hoe kun je dat in je leven, privé- en professioneel, vormgeven? Als dit lukt, ben jij geluk(t).

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

De BetekenisBoost: Betekenisvol ondernemen leidt tot gelukkige klanten, bruisende medewerkers, een betere wereld en meer winst. In een interactieve bijeenkomst van 1-2 uur met jouw team of organisatie onderzoeken we jullie diepere betekenis aan de hand van de piramide van organisatiebewustzijn. Zo ontdekken we vliegensvlug hoe betekenis kan werken voor jouw organisatie. Actief, inhoudelijk, inspirerend en praktisch.

 

De BetekenisBarometer: Betekenisvol ondernemen leidt niet alleen tot gelukkige medewerkers die zinvol werk doen en duurzaam inzetbaar zijn, het begint ook bij hen. Met behulp van de Gelukkig Leven Test breng ik voor jullie in kaart hoe het gesteld is met het geluk van jou en jouw collega’s en met de betekenis die jullie ervaren in jullie werk. Ik bespreek de uitkomsten met jullie en geef advies over eventuele vervolgstappen.

Pijl

Contact opnemen met Kaj?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.