Ambassadeur aan het woord: Marli Visschedijk

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Marli Visschedijk van ICU Coaching aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Toen ik van Rendement van Geluk hoorde was ik meteen geïnteresseerd en na mijn gesprek met Ozewald ook super enthousiast. Met de Gelukkig Leven Test© heb ik een mooie tool gekregen om het leven van medewerkers in kaart te brengen en te kijken waar er mogelijkheden zijn om het persoonlijke geluk te vergroten.

Met een enthousiast en positief team aan een gelukkiger Nederland werken, wat is er nu mooier dan dat!

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Als je gelukkig bent kun je alles wat er op je pad komt beter aan. Je bent flexibel, ontspannen, en energiek en dat geef je door aan de mensen om je heen. Geluk heeft een uitstralend effect op je omgeving en dat maakt het zo waardevol en belangrijk om gelukkig te zijn. Je hebt zelf een leuker leven maar de mensen om je heen ook! Dat is voor mij het Rendement van Geluk!

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

In mijn coachpraktijk begeleid ik medewerkers van de grotere bedrijven in Twente die last hebben van stressklachten of die burn-out geraakt zijn. Met de Gelukkig Leven Test© kan ik in een eerder stadium in gesprek met medewerkers, voordat ze met stressklachten of een burn-out bij mij komen. Het is een preventieve test die individueel ingezet kan worden maar ook voor een team, afdeling of het hele bedrijf waardoor ziekteverzuim voorkomen kan worden en mensen bewust aan de slag gaan met hun eigen geluk. Meestal denk je er niet over na en gaat het leven zijn gangetje. Nu ga je bewuste keuzes maken die jouw leven verbeteren waardoor je gelukkiger wordt.

Bij te kunnen dragen aan het geluk van anderen dat is waar ik gelukkig van word!

Pijl

Contact opnemen met Marli?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.