Ambassadeur aan het woord: Maureen ten Dam

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Maureen ten Dam van XXXX aan je voor!

Rendement-van-geluk-Logo
Ons-doel

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

We leven in één van de gelukkigste landen ter wereld. Toch is er nog veel winst te behalen op het gebied van geluk. Gelukkig zijn wordt gevoed door bewust(er) leven en dit zorgt voor inzicht en rust. Rendement van Geluk heeft als prachtig doel dit geluk als een olievlek te verspreiden. Een doel waar ik mij graag bij aansluit! Meer gelukkige mensen op deze wereld. Dat is prettig, want dat maakt het leven leuker én het draagt bij aan een mooiere wereld, wat mijn diepste motivatie is om hiermee bezig te zijn.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Ik geloof dat geluk begint bij bewustzijn. Oftewel: wakker worden! Leven in het hier en nu, is daar bijvoorbeeld een belangrijke in. Dat klinkt voor sommige mensen zweverig, maar met je gedachten op andere plekken zijn dan hier en nu, is dat niet juist zweverig? Een bewust en wakker ego houd je juist met beide benen op de grond. Ik zeg maar zo: “niet zweven, maar léven!”.

Rendement van Geluk helpt bij het creëren van bewustzijn, ook bij mensen die vanuit zichzelf niet zo snel met bewustzijn in aanraking zouden komen, maar via hun werkgever toch de Gelukkig Leven Test doorlopen. Die doelgroep bereiken, met een down-to-earth aanpak, dat is voor mij de reden om de handen in één te slaan, voor een bewustere, mooiere, en lichtere wereld voor morgen.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

In 2019 liep in de “Camino” naar Santiago de Compostella, een wandeltocht van 800 km met prachtige hoge bergen, zon, en ook regen. Ik realiseerde me toen meer dan ooit tevoren dat het leven is als een Camino. Je hebt namelijk geen invloed op hoe diep de dalen zijn en op hoe hard het kan regenen. En soms zijn er ook fantastische bergtoppen, precies wanneer de zon doorbreekt en het leven je toelacht. We kennen die momenten allemaal, en ze overkomen je gewoon.

Waar je wél invloed op hebt, is hoe zwaar je rugzak is, hoe goed je wandelschoenen zijn, en of je regenkleding bij je hebt. Je hebt dus wel degelijk invloed op hoe jij jouw camino ervaart en hoe jij je verhoudt tot hetgeen je overkomt.

Loop je vaker tegen dezelfde dingen aan? Ben je zo ambitieus dat je je afvraagt of het gezond is? Heb je vaker dan je zou willen last van een gevoel van onbehagen zoals stress, frustratie, schuld? Vind je het zo spannend om iets te doen, dat je het maar uit blijft stellen? Laten we dan kennismaken!

Pijl

Contact opnemen met Maureen?

Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven Licentiehouders die van betekenis willen zijn voor het persoonlijk geluk van mensen. Ondernemende personen die door samenwerking het verschil willen maken.

 

Herken jij je in dit profiel? Neem dan gerust contact met ons op en geef hierbij aan waarom jij denkt een geschikte licentiehouder te zijn.

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.