RVG-LOGO 1200X1200

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET

ONLINE MASTERCLASS

‘LEIDING GEVEN AAN (WERK)GELUK!’

VOOR DE LEIDERS VAN VANDAAG ÉN MORGEN

DINSDAG 2 JULI 2024 | 09:30 – 11:00 UUR

De Roos logo 1500x1500
RVG-LOGO 1200X1200

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET

De Roos logo 1500x1500

ONLINE MASTERCLASS

‘LEIDING GEVEN AAN (WERK)GELUK!’

VOOR DE LEIDERS VAN MORGEN

DINSDAG 2 JULI 2024 | 09:30 – 11:00 UUR

Stel je voor dat jouw team elke dag vol enthousiasme naar het werk komt, gedreven door passie, voldoening en een diep gevoel van betrokkenheid. Dit is geen utopie, maar het resultaat van leiderschap dat gedreven wordt door (werk)geluk.

Onze online masterclass ‘Leidinggeven aan (werk)geluk’ nodigt je uit om de kracht van geluk te omarmen als de ultieme drijvende kracht achter succesvolle teams en organisaties. We zullen je niet alleen voorzien van de nieuwste inzichten van de invloed van leiderschap op werkgeluk, maar ook praktische tools en tips aanreiken om deze kennis toe te passen in jouw team.

RVG-OMC-01-TEAM
RVG-OMC-01-BLOEI

Dit is jouw kans om:

  • Een inspirerende werkcultuur te creëren waarin medewerkers gedijen en floreren.
  • Het welzijn en de betrokkenheid van je team te vergroten, wat resulteert in hogere prestaties, behoud van medewerkers en extra aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers.
  • Conflicten om te buigen naar kansen voor groei en samenwerking.

Meld je aan voor deze online masterclass op weg naar een toekomst waarin leiderschap niet alleen gaat over het behalen van doelen, maar ook over het behouden en bevorderen van (werk)geluk. Laten we samen een beweging creëren die bijdraagt aan gelukoptimalisatie in zowel de werk- als in de privéomgeving.

Ben jij klaar om leiding te geven aan (werk)geluk?

Werkgeluk expert, wetenschappelijk onderzoekster naar werkgeluk en leiderschap, TA coach en podcasthost van de podcast ‘werkgeluk de baas’ Rosalie Reichardt neemt je tijdens deze inspirerende masterclass graag mee in haar visie op ‘leidinggeven aan (werk)geluk!’.

RVG-OMC-03-ROSALIE
RVG-OMC-04-AANMELDEN

Meld je nu aan

Wil je ook meer leren over hoe je leiding geeft aan werkgeluk, hoe je kan bijdragen aan bloeiende medewerkers en hoe je vanuit jouw werkomgeving de wereld beter, duurzamer en mooier kunt maken?

Schrijf je dan hieronder in voor de online masterclass op dinsdag 2 juli van 09:30 – 11:00 uur. Investering €85,- per deelnemer exclusief btw.

Klassikale Verdiepingstraining

Aanvullend op deze online masterclass zal er ter verdieping een klassikaal aanvullend trainingsprogramma plaatsvinden op dinsdag 15 oktober en dinsdag 5 november. Klik <<HIER>> voor meer informatie.

RVG-OMC-05-KLAS

Aanmeldingsformulier Online Masterclass ‘Leidinggeven aan (werk)geluk!’

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.