Wij zijn gelukkig

Over ons

Wij hebben ons ten doel gesteld om werkgevers te helpen met geluk op de werkvloer. Daarmee willen we samen bijdragen aan het persoonlijk geluk van medewerkers én aan een optimaal duurzame, betekenisvolle en winstgevende organisatie.

Ozewald Wanrooij

Is het niet verbazingwekkend dat de mens bereid is zijn gezondheid op het spel te zetten om geld te kunnen maken? Vervolgens offert hij geld op om zijn gezondheid te herstellen. En vervolgens is hij zo ongerust over de toekomst dat hij vergeet van het heden te genieten. Dit heeft als resultaat dat er noch in het heden noch in de toekomst wordt geleefd. Hij leeft alsof hij nooit zal overlijden en overlijdt dan zonder ooit echt geleefd te hebben.

 

Ik word gelukkig wanneer ik mensen kan helpen het leven te leven dat ze graag willen leven en om ze te helpen het stuur van het eigen leven in handen te houden. Dit doe ik vanuit mijn sterke overtuiging dat dit uitsluitend realiseerbaar is wanneer kernwaarden als kwaliteit van leven, duurzaamheid en eerlijkheid als basis dienen.

 

E-mail: ozewald@rendementvangeluk.nl
Telefoon: 06 – 533 49 819

Wil je contact met ons opnemen?

Leon Brummelhuis

Investeren in jouw leven en/of in jouw bedrijf begint altijd bij investeren in jezelf!

 

In de huidige maatschappij wordt teveel waarde toegekend aan denken, waarbij voelen sterk naar de achtergrond is verdreven. Denken wordt geassocieerd met rationaliteit, intelligentie, kunnen overtuigen op basis van feiten, goed kunnen discussiëren en beargumenteren. Kwaliteiten die voor velen ondertussen onvermijdelijk zijn geworden om zich staande te kunnen houden in de maatschappij. Voor voelen, emoties en het persoonlijke lijkt geen plaats meer te zijn. Denken is cultuur geworden, waardoor we ver van ons gevoel en onze behoeften af zijn komen te staan. Hierdoor staan we onszelf vaak onbewust in de weg om onze toekomst vorm te geven zoals we dat graag zouden willen. Soms zover dat we een buitenstaander zijn geworden in ons eigen leven.

 

Zonder richting kun je geen koers bepalen. Vanuit dat perspectief bekeken starten we ons advies bij het samen ontdekken van wie je werkelijk bent als mens, wat je drijft, wat jouw passies zijn en waar je gelukkig van wordt. Want investeren in jouw leven en/of jouw bedrijf begint altijd bij investeren in jezelf!

 

E-mail: leon@rendementvangeluk.nl
Telefoon: 06 – 270 66 988

Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!