Ambassadeur aan het woord: Ozewald Wanrooij

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stel ik mij even aan je voor! 

Blur Walkways between buildings Office, blur background

Waarom ben je met Rendement van Geluk gestart?

Als co-founder van Rendement van Geluk wil ik mensen inspireren om stil te staan bij wat geluk voor hen betekent. Mensen te helpen bij het vergroten van het inzicht in hun persoonlijke geluk, in waar ze nu staan en waar ze graag willen staan. Inzicht dat mensen in staat stelt om weloverwogen hun keuzes te maken en de stappen te zetten om het leven te leven dat ze graag willen leven.

Dit vanuit mijn rotsvaste overtuiging dat gelukkige mensen andere keuzes maken. Keuzes die nodig zijn voor een meer duurzame, betekenisvollere en mooiere wereld. Een wereld waarin waarde meer betekent dan de omvang van je vermogen. Waarin er een balans is tussen wat goed is voor jou en voor het grote geheel. En waar rendement meer inhoudt dan het financiële resultaat van je investering.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Zelf ben ik optimaal gelukkig wanneer ik het gevoel heb dat ik ertoe doe en dat ik kan bijdragen aan het geluk van een ander. Het Rendement van Geluk Programma helpt mij hierbij door op een efficiënte en positieve wijze bij te dragen aan gezonde organisaties door de medewerkers te helpen te groeien ten aanzien van hun persoonlijk geluk. Dat is wat rendement van geluk voor mij betekent.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Met ons Rendement van Geluk Programma ondersteunen wij op een praktische wijze bedrijven en organisaties:

 • Op operationeel niveau door medewerkers te helpen om de verantwoordelijkheid te nemen voor de optimalisatie van hun persoonlijke geluk. Want gelukkige medewerkers floreren, zowel thuis als op het werk;
 • Op tactisch niveau door medewerkers en leidinggevenden te ondersteunen in het nemen van de verantwoordelijkheid voor het creëren van een zakelijke omgeving waarin er een gezonde balans is tussen het persoonlijke belang en het organisatiebelang;
 • Op strategisch niveau bij het toetsen en monitoren van de voornoemde punten ten aanzien van de aansluiting bij het waarom en de doelstellingen van de organisatie.

 

Dit vanuit de ervaring dat het investeren in het persoonlijke geluk van medewerkers een directe investering is in en de basis is voor een duurzame, betekenisvolle en gezonde organisatie.

Pijl

Contact opnemen met Ozewald?

  Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

  Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

  De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.