Review

Beoordeel Rendement van Geluk

Heb jij deelgenomen aan het Rendement van Geluk Programma? Wij vernemen graag hoe jij onze dienstverlening hebt ervaren! Een review is waardevol voor ons omdat dit ons enerzijds de kans biedt om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren en dit anderzijds helpt om meer aandacht te vragen voor het belang van het persoonlijk geluk van werknemers.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Vereist

Wat is je naam?
In welke plaats ben je woonachtig?
What is jouw email adres?
Dit wordt het hoofd boven jouw review
Wat vind je van ons? Wat waren je verwachtingen en zijn deze ingevuld? Wat heeft het je gebracht? Hoe heb je de betrokkenheid en deskundigheid ervaren? En zou je het iemand anders aanbevelen?
waardering velden
Hoe waardeer je onze dienstverlening in sterren?

Ons reviewbeleid

Op onze website vind je reviews van de mensen die hebben deelgenomen aan het Gelukkig Leven Programma. In principe plaatsen we alle reviews, maar er zijn wel een paar uitzonderingen waarbij wij vinden dat ze niet op onze website horen. Dit is het geval wanneer:

  • een relatie ons vraagt om de review te verwijderen;
  • er grof taalgebruik zou worden;
  • een review niet in het Nederlands, Engels of Duits wordt geschreven;
  • de schrijver van de review niet heeft deelgenomen aan het Rendement van Geluk Programma

 


Hoe berekenen wij het gemiddelde van onze sterren?

Het gemiddelde van onze sterren wordt berekend op basis van de online reviews van onze relaties. Relaties kunnen hun mening delen over onze dienstverlening en service door 1 tot 5 sterren te geven. Waarbij 5 sterren de beste beoordeling is.

 

 

Goed om te weten

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. En we willen als het even kan zorgen voor een glimlach. Daarom houden wij reviews scherp in de gaten.

  • Geeft een relatie 3 of minder sterren? Dan nemen wij altijd contact op. Om te kijken of we het samen kunnen oplossen.
  • Staat er een vraag in de review? Ook dan nemen we natuurlijk contact op met de klant. In dit geval maakt het niet uit hoeveel sterren er zijn gegeven.
  • De reviews worden op de reviewpagina geplaatst op volgorde van binnenkomst. De nieuwste review wordt onderaan op de website geplaatst.
  • We maken geen onderscheid tussen positieve en negatieve reviews.
Wil je contact met ons opnemen?

Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.