Reviews

Wat anderen van ons vinden

Google Reviews

Rendement van Geluk
4.7
Based on 10 reviews
powered by Google
Aljero DL
Aljero DL
08:56 12 Mar 20
Nieuwsgierig begon ik aan het traject. Uit de vragenlijst en het gesprek bleek dat ik alles goed op orde had en mijzelf gelukkig kan noemen (helemaal mee eens). Door een zeer openhartig en stimulerend gesprek toch aan het nadenken gekomen. Als het nu zou stoppen is het inderdaad helemaal goed, maar... wat als.... Hierdoor nieuwe ideeën, plannen en uitdagingen gevonden en geformuleerd. Op welke wijze deze vorm gaan krijgen is voor de toekomst, maar ik ben mij bewust van mijn eigen rol. Super fijn om deze gevonden te hebben. Dank je wel.lees meer
Linda Bakker
Linda Bakker
15:29 19 Feb 20
Prettige duidelijke gesprekspartner die je snel en makkelijk nieuwe inzichten geeft. Veel herkenning en oja momenten dus zeker heel waardevol.
Trudy    Otterspeer
Trudy Otterspeer
13:13 11 Feb 20
Een fijn gesprek met een duidelijke gesprekspartner. Heeft ervoor gezorgd dat ik de stap ga nemen die ik al "te"lang voor mij heb uitgeschoven. Was erg zinvol en is een aanrader.
Jeanette Dommerholt
Jeanette Dommerholt
15:07 10 Feb 20
Ik vond het een fijn gesprek.Het gesprek had verrassende invalshoeken en gingen snel toe de point.
Femke Hof
Femke Hof
11:57 03 Feb 20
Fijne gesprekspartner, snel een goed inhoudelijk gesprek. Zeker van toegevoegde waarde.
Paula Korte
Paula Korte
13:27 01 Feb 20
Met de ander én jezelf in gesprek: zaken van meer dan één kant bekijken en eyeopeners ontvangen. Het voegt zéker iets toe, iets waar je verder mee kan.
henk metselaar
henk metselaar
21:00 25 Nov 19
Op voorhand dacht ik, toen ik met dit traject werd geconfronteerd, dat ik hier te nuchter voor was. Maar ik moet nu vaststellen dat het een heel leerzaam en zinvol traject is geweest. Je gaat anders tegen zaken aankijken ( via heel mooie en simpele gedragsregels) waardoor het is gebleken dat ik... hier echt gelukkiger van geworden ben. Daarbij kon ik het ook aflezen van mijn collega's, die hier aan hadden deelgenomen. Die hadden dezelfde ervaring. Een woord: superlees meer
wendy bruggeman
wendy bruggeman
13:03 01 Oct 19
Wat een mooie, positieve mensen zijn jullie! Zeer waardevolle inzichten en actiepunten verkregen uit het gesprek met Leon volgend op de Gelukkig Leven Test. Aanrader!
Saskia Van Lissum
Saskia Van Lissum
19:37 01 Sep 19
Mijn rendement van geluk zit niet in één hoekje, ik bleek het in eigen hand te hebben Onderzoek het ook zelf
jannie kerssies
jannie kerssies
17:21 31 Aug 19
Ik vond het gesprek met Leon heel positief en inspirerend! Ik heb weer wat nieuwe inzichten gekregen, ook al was ik zelf ook al op de goede weg 😊
Volgende beoordelingen

Laat een review achter

Heb jij deelgenomen aan het Gelukkig Leven Programma? Wij vernemen graag hoe jij onze dienstverlening hebt ervaren! Een review is waardevol voor ons omdat dit ons enerzijds de kans biedt om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren en dit anderzijds helpt om meer aandacht te vragen voor het belang van het persoonlijk geluk van werknemers.

 

Klik op onderstaande button om jouw review achter te laten (hiervoor dien je ingelogd te zijn met een Google account).

Wil je contact met ons opnemen?

Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!