Wat anderen van ons vinden

Gemiddelde waardering: 4.8 sterren (gebaseerd op 58 beoordelingen)

Boeiend gesprek

Leon kan op een vrolijke en positieve manier je helpen om na te denken wat je zelf kunt doen om nog beter in je vel te komen! Ik heb het als een leuk en gelijkwaardig gesprek ervaren.

Klarie Offringa
Heerenveen

Leuk en spiegelend

Leuk en leerzaam gesprek. Geeft je inzicht in je mogelijkheden en kijkend naar de toekomst.

Ronald Veenstra
Drachten

bevestigend

Zoals ik zelf had verwacht heb ik veel werkgeluk maar ook zeker plezier in het leven. Dit onderzoekje bevestigde dit alleen maar. Mijn valkuilen even weer helder gekregen maar ook een gezellig en leuk gesprek gehad met Leon. Dank hiervoor.

sonja
groningen

Ik heb deze sessie als heel waardevol ondervonden en denk dat zeker bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Zoals ik al aangaf, heb ik deze sessie als heel waardevol ondervonden. Het draagt bij aan mijn persoonlijke investering.
Dit is niet alleen voor mij als persoon erg waardevol, maar het is een combinatie van privé en werk.
Ik ben alleen maar positief en moet eerlijk zeggen, dat Leon dit ook zo ontzettend leuk en positief brengt, dat je bijna niet anders dan positief hiervoor kunt zijn.

Het is voor iedereen van toegevoegde waarde, ook al staan sommige mensen er iets sceptisch tegenover. Ik zou zeggen, gewoon doen, het levert je alleen maar wat positiefs op.

Monique Arets
Winterswijk

Helpt me om naar mezelf te kijken en weer te weten waar ik sta in het leven

Hiermee moet en wil ik tijd maken om even stil te staan. Dat ervaar ik als zeer positief.

marijke minderman
Marienberg

Erg leuk!

Leuk om wat meer inzicht te krijgen in jezelf en wat nou echt belangrijk is.

Gabriëlle
Leek

interessant

Het was een interessant en open gesprek.

Alice van der Zwaag
Doezum

Leuk en nuttig, een Cadeautje

Ik was betrokken bij de selectie van Rendement van geluk. Op basis daarvan was ik al positief. Na het gesprek nog meer. Echt een prettig, leuk en nuttig gesprek. Ook als je prima in je vel / op je plek zit. Het is altijd goed te realiseren waar je geluk of werkplezier zit en dat er mogelijkheden zijn dat te vergroten. Waarom zou je je zelf dat niet gunnen?

Michiel
Houwerzijl

Top

Leuk en inzichtelijk en goed gesprek.

Thonnie groeneveld
Wehe-den Hoorn

Hilfestellung um sein Glück in die eigene Hand zu nehmen

Eine tolle Erfahrung die zum Nachdenken und Umdenken anregt. Die verschiedenen Lebensbereiche werden unter die Lupe genommen und analysiert. Themen mit Handlungsbedarf werden besprochen und mit wertvollen Tipps bekommt man ein Werkzeug an die Hand, selbständig eine Veränderung herbeizuführen. Ich freue mich auf eine Wiederholung um zu sehen, was sich nach einiger Zeit verändert hat.

Susanne
Bregenz

“Glück ist nicht etwas, das man sucht, sondern etwas, das man erkennt” – dabei kann Rendement van Geluk sehr hilfreich sein

Der Test von Rendement van Geluk ermöglicht es mit professioneller Begleitung die eigenen Gedanken und Überzeugungen zu reflektieren und möglicherweise negative Denkmuster zu erkennen.
Insgesamt bietet diese Methode wertvolle Möglichkeiten, um die eigenen Sichtweise auf die momentane Lebenssituation zu analysieren und gegebenenfalls Veränderungen herbeizuführen.
Ich habe mich sehr wohl gefühlt – vielen Dank!

Claudia R.
Bregenz/Österreich

Professionelle und individuelle Beratung

Der Test war eine wirklich positive Erfahrung. Die eigene Lebenssituation wird step by step analysiert, Verbindungen sowie Synergien aufgezeigt. Die Ratschläge und Anstöße sind verständlich und sehr hilfreich. Wege um sein eigenes Glück in die Hand zu nehmen werden verdeutlicht…. sehr angenehm!

Yvonne
Bregenz. Österreich.

Rendement van Geluk leidt tot meer geluk door het verkrijgen van inzicht in en toegang tot je eigen kracht.

Rendement van Geluk heeft onze organisatie heel veel gebracht. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Wat we geleerd hebben is dat we iets krijgen door het zelf te pakken. Door het zien van en aandacht geven aan je eigen wensen creëer je nieuwe wegen. Soms vergeten we als mensen wel eens hoeveel mogelijkheden we eigenlijk hebben. Zien we niet meer de knoppen waar we zelf aan kunnen draaien, en soms enkel omdat we hiertoe nooit zijn uitgenodigd. Rendement van Geluk nodigt je hier duidelijk wel toe uit en sterker nog, je wordt gespiegeld op je eigen handelen en je krijgt inzicht in je eigen kracht. Het doet ons als organisatie heel veel goed. Er worden andere gesprekken gevoerd en andere vragen gesteld. En we krijgen hierdoor ook andere ‘uitkomsten’. En dit niet omdat het moet, maar omdat de mensen dit zelf willen. Het enorme potentieel wat iedereen heeft krijgt meer de ruimte om tot bloei te komen. De gesprekken worden met aandacht gevoerd, de vragen leiden tot nieuwsgierigheid en de wens om het anders te doen, om meer uit je eigen bestaan te halen. Ik ben onder de indruk van de betrokkenheid en deskundigheid van Rendement van Geluk en beveel Rendement van Geluk dan ook van harte en 100% aan!

Hanke Struik
Deventer

Dankbaar voor nieuwe kansen en mogelijkheden!

Er was ruimte voor een persoonlijk gesprek. Er was veel aandacht voor de mogelijkheden en kansen. Ik heb inzichten gekregen tijdens het gesprek waar ik zeker mee aan de slag ga!
Dankbaar dat ik deze kans genomen heb en vol energie begin ik aan de kansen en mogelijkheden om zo nog iets gelukkiger te zijn!

Annemare Beltman
Lochem

Een Prettig gesprek

In eerste instantie was ik sceptisch wat het me zou brengen. Gaande weg het gesprek heb ik handvatten gekregen. Sta vaker stil wat je hebt bereikt en deel waar je gelukkig van wordt. Een zeer waardevol gesprek.

Ronald
Ruurlo

Geweldig, een kado voor mezelf!

Een inspirerende sessie waardoor mijn zelfkennis is vergroot!

Angelique Karnebeck
Haaksbergen

Geluk bepaal je zelf.

Je krijgt inzicht in wie je bent.
Wat doe je, kun je doen en heb je nodig voor jouw geluk.

Roy Kersten
Ulft

Gewoon doen!!!!

Verrassend, inspirerend en waardevol.

Stefan Kreeftenberg
Ruurlo

Goed

Het is altijd zinvol om periodiek je eigen situatie door iemand van buiten te laten beoordelen.

Berends
Eibergen

Verhelderend en nieuwe inzichten

Ik had geen verwachtingen. Ik vond het interessant hoe de verbanden uit de vragenlijst zijn opgemaakt en de tips vond ik waardevol om nog een hoger cijfer te krijgen door je mindset iets aan te passen.

Het gesprek zelf was ook prettig, ik voelde me op mijn gemak.

Laura
Eibergen

Een kijkje in de spiegel!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik van tevoren niet al te hoge verwachtingen had van het gesprek. Tenslotte maken we bijna allemaal op 1 januari nieuwe voornemens die we vervolgens geleidelijk in de prullenbak gooien. Hoe kan dit anders zijn? Ik ken het allemaal wel. Toch vond ik het fijn met Leon als “outsider” te praten over mijn privé- en werkleven, en mijn doelen daarbij. Ik kwam erachter dat ik, zoals ik al wist, best veel wil veranderen in mijn leven, maar dat dit niet betekent dat dit allemaal in één keer hoeft. Want daarmee leek het voor mij al snel een onmogelijke hobbel. Realistische en haalbare doelen halen, dàt was voor mij een vernieuwde gedachte. Eentje waarvan ik denk dat ik dat kan halen. En daarna door naar stap 2. Maar wel één stap tegelijk.

Marit
Enschede

Mooi moment van reflectie

Het is mooi om op alle vlakken mezelf weer in beeld te hebben. De actiepunten probeer ik direct in de praktijk te brengen. En dat lukt redelijk. Nu vast houden…

Het gesprek heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Het heeft geen nieuwe inzichten gebracht maar wel een bevestiging van wat al ik al ervaar in het leven. Dat kietelt de actiestand en dat is mooi.

Ja je was al begeleider prima, rustg en enthousiast.

En ik heb je al aanbevolen …..!

Marijke Minderman
Marienberg

Rendement van geluk gaf mij bewustwording van mijn eigen positieve krachten

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Ozewald. Bij het stil staan van de ingevulde analyse wordt je aan het denken gezet. Je staat bewust stil bij het punt in je leven wat je op dat moment hebt en hoe je zelf naar verandering kan werken. Met een klein stukje theorie en veel handvaten krijg je enorm veel energie om jezelf weer in je kracht te zetten om het beste uit jezelf en je geluk te halen!

Isa Tuinenga
Leermens

Gezellig gesprek met zaken tot nadenken.

Ik ben het gesprek “open” ingegaan. Er zijn veel onderwerpen besproken en bepaalde zaken zet je tot nadenken. We hadden tijdgebrek omdat ik al vele jaren werk en veel ervaring heb om te bespreken.
Er wordt geluisterd en er wordt wederzijdse interesse getoond.

Janet
Groningen

Goed

Ik wist niet wat ik moest verwachten en ben dan ook zonder verwachtingen het gesprek ingegaan. Bij nader inzien vond ik het een fijn gesprek en is het wel eens goed en interessant om teruggekoppeld te krijgen hoe je scoort qua geluk en hoe je hier zelf ook voor een belangrijk deel invloed op hebt. Ben je je niet altijd bewust van. Nu zorgen dat het zo blijft:)!

Jan
Middelstum

Een goede bijdrage

Het is goed om te leren waar geluk allemaal in zit. Combi werk en privé en daarnaast deze van verschillende perspectieven te leren bekijken heeft veel verandering voor mij gebracht. Waar sta ik voor, wat moet anders (en ook uitvoeren), wat is mijn belang.

Soms kan loslaten of een andere invalshoek al een hele verandering geven in je eigen geluk.

Ik ben nu gelukkiger! Ondanks niet alle doelen behaald zijn. Belangrijk is wel te blijven meten. Hou jezelf Scherp.

Patric schipper
Meerstad

Een mooie ervaring

Op voorhand dacht mijn nuchtere zelf ‘het zal wel’. Ozewald is een prettige gesprekspartner die je o.a. aan de hand van de ingevulde vragenlijst een spiegel voorhoudt. Binnen het team merkte je dat het fijn was om eens op een andere manier dan gebruikelijk bezig te zijn. Een aanrader.

Annet
Berkelland

Toegevoegde waarde

Fijne gesprekspartner, snel een goed inhoudelijk gesprek. Zeker van toegevoegde waarde.

Femke Hof
Gorssel

Bewustwording

Bewuster stilstaan bij die dingen die echt belangrijk zijn.

Meindert Lunenborg
Bedum

Ik dacht hiervoor te nuchter te zijn

Op voorhand dacht ik, toen ik met dit traject werd geconfronteerd, dat ik hier te nuchter voor was. Maar ik moet nu vaststellen dat het een heel leerzaam en zinvol traject is geweest. Je gaat anders tegen zaken aankijken ( via heel mooie en simpele gedragsregels) waardoor het is gebleken dat ik hier echt gelukkiger van geworden ben. Daarbij kon ik het ook aflezen van mijn collega’s, die hier aan hadden deelgenomen. Die hadden dezelfde ervaring. Een woord: super

Henk Metselaar
Bedum

Bewust van mijn eigen rol

Nieuwsgierig begon ik aan het traject. Uit de vragenlijst en het gesprek bleek dat ik alles goed op orde had en mijzelf gelukkig kan noemen (helemaal mee eens). Door een zeer openhartig en stimulerend gesprek toch aan het nadenken gekomen. Als het nu zou stoppen is het inderdaad helemaal goed, maar wat als…. Hierdoor nieuwe ideeën, plannen en uitdagingen gevonden en geformuleerd. Op welke wijze deze vorm gaan krijgen is voor de toekomst, maar ik ben mij bewust van mijn eigen rol. Super fijn om deze gevonden te hebben. Dankjewel!

Aljero2go

Prettig opjectief gesprek!

Het is een prettige manier om aan jezelf te werken. Het voelt niet ongemakkelijk maar heeft wel inzicht in hoe en waar je staat.

Linda Bakker
Lochem

Samen de balans opmaken

Zelfs online wederom een inspirerend gesprek gehad. Terugkijken, waar sta ik nu en hoe zie ik het voor me. Het doet ertoe.

Paula
Gorssel

Het gesprek had verrassende invalshoeken en ging snel to the point

Het was een fijn gesprek met ruimte voor persoonlijke ervaringen. Situaties werden van verschillende kanten belicht.

Jeanette Dommerholt
Almen

Positief, persoonlijk en verhelderend

Leon heeft mij vorig jaar op een positieve manier een spiegel voorgehouden, waardoor mijn valkuilen duidelijk zichtbaar werden. De daaruit voortvloeiende actielijst heeft mij heel erg gesteund om daadwerkelijk actie te ondernemen. Ik kijk daar trots op terug. Dit jaar voor de 2e keer de test ingevuld en ik scoor op een aantal punten hoger. Heel fijn om dit inzicht te krijgen en samen te kijken waar nog meer winst te behalen valt. Ik gun het iedereen om op een laagdrempelige ,respectvolle ,duidelijke, inzichtelijke en open manier naar zijn eigen leven te kijken. Een mooi cadeau!

Joke
Epse

Het is duidelijk geworden waar ik zelf mijn invloed op kan uitoefenen.

Ozewald heeft me meegenomen door de hele lijst met punten en deed dit op een zeer prettige en duidelijke manier. Dit mondde uiteindelijk uit in een actielijst waar ik dan zelf mee aan de slag kon gaan. Er is tevens nog een telefonische vervolgafspraak gemaakt, kortom een mooi totaalplaatje.

Erna
Vorden

Nieuwe inzicht vanuit andere invalshoek

Mooi om te ervaren hoe persoonlijk geluk bepalend is voor je welzijn op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Anton
Groningen

Prettig en zinvol gesprek

Prettige duidelijke gesprekspartner die je snel en makkelijk nieuwe inzichten geeft. Veel herkenning en “oja” momenten dus zeker heel waardevol.

Linda Bakker
Lochem

Verhelderend en zinvol !

Een fijn gesprek met een duidelijke gesprekspartner. Heeft ervoor gezorgd dat ik de stap ga nemen die ik al “te” lang voor mij heb uitgeschoven. Was erg zinvol en is een aanrader.

Trudy Otterspeer
Deventer

Prettig gesprek

Prettig gesprek, heeft me echt over mezelf aan het denken gezet in positieve zin. Ik vind het altijd lastig om zoveel over mezelf te vertellen, maar aan de hand van de ingevulde vragen ging het toch wel makkelijk. Erg interessant!

Natasja
Hengelo gld

Ontwikkeling voor jezelf

Met de ander en jezelf in gesprek gaan: zaken van meer dan een kant bekijken en eyeopeners ontvangen. Het voegt zeker iets toe, iets waar je verder mee kan.

Paula Korte
Gorssel

Het inzichtelijk maken van geluk werkt!

In het najaar van 2018 heb ik Ozewald en Leon leer kennen door hun programma Rendement van Geluk te ervaren. De test en het coachingsgesprek gaven mij persoonlijk inzicht, maar ik zag ook direct de meerwaarde voor de organisatie. De kracht van het programma zit er in dat je je bewust wordt van je eigen invloed op geluk, dat jezelf aan de slag gaat in plaats van wijzen naar een ander. Jij hebt de regie. Daarnaast geven de persoonlijke analyses gezamenlijk een analyse van een compleet team en/of organisatie waarmee je samen aan de slag kunt. Een jaar later hebben we de test nogmaals uitgevoerd en zagen we het daadwerkelijke rendement. Vaak zie of ervaar je wel de ontwikkeling die wordt gemaakt, maar is het niet tastbaar. Rendement van Geluk maakt de ontwikkeling van geluk zichtbaar. De mannen zelf bruisen van de positieve energie, dat werkt aanstekelijk en zorgt voor veel werkplezier!

Esther
Wildervank

Dit had ik jaren geleden willen weten!

Gek eigenlijk dat je wel nadenkt over hoe je de uren buiten je werk zo leuk mogelijk kunt maken maar dat je hierin niet je werk meeneemt. Eens opnieuw kijkt naar wat de mogelijkheden binnen je baan zijn, zit je nog op je plek, doe je wat je echt leuk vindt, wil je nog 40 uur per week werken, is werk/privé in balans etc. Voor mij is het “Rendement van geluk” traject heel verhelderend geweest en ik ben op weg. Dit gun ik iedereen!

Josien
Winsum

Oprechte betrokkenheid!

Wat een mooie, positieve mensen zijn jullie! Zeer waardevolle inzichten en actiepunten verkregen uit het gesprek met Leon volgend op de Gelukkig Leven Test. Aanrader!

Wendy Bruggeman
Haaksbergen

Waardevolle inzichten in jezelf waar je direct mee aan de slag kunt

Rendement van Geluk heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat ik leuk en lastig vind. Het gesprek met Ozewald naar aanleiding van mijn ingevulde test heeft mij geleerd dat je zelf heel vaak de oplossing hebt of bent en dat als je gewoon aan de slag gaat je direct invloed hebt op hoe je geluk ervaart. Omdat ik er zo in geloof heb ik Rendement van Geluk ook ingezet bij de ontwikkeling van mijn teams en dit heeft geleid tot een golf van bewegingen. Zowel op zakelijk als op privé gebied heb ik mooie positieve ontwikkelingen gezien waarbij elk individu met zichzelf aan het werk is gegaan. Het Rendement van Geluk programma maakt zowel individuele als team ontwikkelingen meetbaar en draagt bij aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Als leidinggevende kun je je geen mooier instrument wensen.

Roy Dost
Enschede

Rendement van Geluk heeft mijn leven in positieve zin veranderd

Rendement van Geluk houdt je een spiegel voor. Bij mij kwam dit echt binnen. Toen ik via mijn werk in contact kwam met Rendement van Geluk, bleek dat ik tegen een burn out aanzat. We zijn nu twee jaar verder en zowel privé als zakelijk heb ik, met begeleiding van Ozewald, mijn leven weer op orde.

Teun
Peize

Uitstekend! Ozewald heeft mij prima geholpen door een aantal zaken bij mij aan te dragen.

Door een aantal adviezen van Ozewald, welke ik heb uitgevoerd, heb ik de zaken voor mezelf beter in control dan daarvoor. Hierdoor voel ik mij nog beter thuis in mijn functie.

Sjoerd Jan
De Knipe

Je krijgt inzicht in je eigenaarschap van je eigen geluk

Op een persoonlijk, warme manier via betekenisvolle en waarderend onderzoekende manier van vragen weten Leon Brummelhuis en Ozewald Wanrooij je tot denken aan te zetten en maken je bewust van je eigen handelen, gedachten en soms vaste patronen hierin. Je raakt niet uitgeput door deze sessies, maar komt energiek uit de ontmoetingen waarbij je zelf de keuze hebt om én welke zaken wanneer op te pakken zonder het ervaren van enige druk, maar wel met het besef dat jezelf de sleutel bent tot welke verandering dan ook.

Nicole Pot
Lemelerveld

Positieve energie

Ik vond het een positief gesprek waarin ik nieuwe inzichten heb gekregen en ook een bevestiging dat ik al op de goede weg was.

Jannie Kerssies
Westerbork

Mijn Rendement van Geluk zat niet in één hoekje, ik bleek het in eigen hand te hebben

Mijn tip is dan ook het zelf te gaan onderzoeken. Wees nieuwsgierig en trek bij Ozewald aan de bel om het rendement voor jezelf te gaan opzoeken.

Saskia van lissum
Amersfoort

Zowel voor werknemer als werkgever

Als deelnemer aan RvG heb ik na het invullen van de vragenlijst en het gesprek een aantal zaken opgepakt die mij direct hielpen in het vergroten van het geluk in mijn werk en privé. Als werkgever heb ik via het RvG programma inzicht in het geluk van medewerkers én de ontwikkeling daarvan. Het ondersteunt zo de keuze in de verdere inzet van HRM instrumenten.

Matthieu
Groningen

Positieve kijk in je eigen spiegel die zorg direct voor een energieboost

Positief, direct, energiek, laagdrempelig en respect vol. Vlot contact, ruimte gevend aan eigen behoeftes en beschikbaar wanneer jij wilt.

Erna
Ruurlo

Gelukkig kwamen we elkaar tegen!

Soms helpt het geluk het geluk. Bij toeval kwamen Ozewald, Leon en ik in Groningen samen bij een organisatie die veel te verduren had. Met hun hulp kregen we de mensen weer eigenaar van het eigen geluk en daarmee werd een basis gelegd voor een succesvolle cultuurverandering. Hierdoor kon het bedrijf de complexe uitdaging weer aan.

Peter
Bergeijk

Een prettige verrassing die mijn verwachtingen overtrof

Mijn nuchtere geest die nogal wars van zweverige bedoeningen is, werd aangenaam verrast door een open en vooral constructieve aanpak in een prettige gespreksvorm de uitkomst is ruim meer dan ik had verwacht en leverde mij ook wel een nieuw perspectief op over mezelf.

Tom
Bedum

Goede ervaring en praktische verbeterpunten

Door de praktische insteek van dit programma heb ik eenvoudig wat kleine aanpassingen kunnen doen, waardoor balans tussen werk en prive erg is verbeterd. Ik vond het een leuk proces en kan het iedereen aanraden!

Finny
Groningen

Een positieve ervaring

Fijn om je balans tussen werk en thuis in te kunnen zien en om sommige dingen anders in te zien.

Nancy
Leek

Rendement van Geluk doet je beseffen waar je staat

Het is fijn om openheid van zaken te geven en daarin de sturing ontvangt die je weer op de goede weg in je leven plaatst.

Maarten
Bedum

Een fijn gesprek

Ik was in eerste instantie sceptisch over dit gesprek. Tijdens dit gesprek bleek dat dit wel degelijk helpt in je ontwikkeling en groei. Nu weet ik waar ik voor mezelf aan moet werken en wat mijn mogelijke valkuilen zijn. ook weet ik nu wat er goed gaat en welke groei ik doormaak. Ik zou het iedereen willen aanraden.

Krista
Warffum

Beoordeel Rendement van Geluk

Heb jij deelgenomen aan het Gelukkig Leven Programma? Wij vernemen graag hoe jij onze dienstverlening hebt ervaren! Een review is waardevol voor ons omdat dit ons enerzijds de kans biedt om onze dienstverlening voortdurend te optimaliseren en dit anderzijds helpt om meer aandacht te vragen voor het belang van het persoonlijk geluk van werknemers.

 

Klik op onderstaande button om jouw review achter te laten.

Wil je contact met ons opnemen?

Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.