Ambassadeur aan het woord: Sylvia Esman

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Sylvia Esman van Echt Syl Coaching aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met de mannen van Neutralis. En ik geloof niet dat dat toevallig was. Mijn HR-achtergrond in de financiële dienstverlening had nogal wat raakvlakken met de business van Neutralis. En daarnaast, belangrijker, wij hebben een gemeenschappelijke interesse in hoe mensen zich verhouden tot werk en welke invloed dat heeft op privé-zaken, maar ook andersom. Vanuit mijn opleiding en werkervaring als zelfstandig coach weet ik inmiddels dat er veel factoren meespelen als het gaat over het functioneren van mensen. Niet alleen moet er naar de werkomgeving gekeken worden, maar ook naar zaken buiten het werk om.

Dus toen zij vertelden over Rendement van Geluk, wilde ik heel graag ambassadeur worden. Ik geloof dat dit de nieuwe manier van kijken is en dat, als je iets wilt bijdragen in deze wereld aan het geluk van mensen, dan heb je te kijken naar de hele context. Alle factoren beïnvloeden elkaar. Gelukkige medewerkers floreren thuis en op het werk.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Rendement van Geluk betekent voor mij bewuste keuzes maken in wat mij gelukkig maakt. In mijn kantoor hangt de tekst: geluk is een keuze. Dat roept nog wel eens wat op bij mensen die dit lezen. Natuurlijk hebben we niet altijd invloed op vervelende gebeurtenissen, op dingen die ons overkomen, maar vervolgens heb je wel een keuze over hoe je daarmee om wilt gaan. Mensen bewust maken van de keuzes die je kunt maken, om meer geluk te ervaren, is een belangrijk deel van mijn werk. Je hebt vaak meer invloed dan je zelf soms denkt. Als ik naar mijn verleden kijk, zowel zakelijk als privé, heb ik ook mindere periodes gekend. Tuurlijk, wie niet. Maar altijd had ik een keuze en van daaruit kon ik verder. Het begint altijd bij de bewustwording. Waar ben je je bewust van, waarvan niet, wat wil je ermee en wat ga je dan vervolgens doen? Dat ervaar ik als het Rendement van Geluk.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Als ambassadeur van Rendement van Geluk heb ik het voorrecht om in samenwerking met Neutralis een bijdrage te leveren aan het geluk van medewerkers. En gelukkige medewerkers hebben vervolgens weer een positieve invloed op hun naaste omgeving: op de organisatie, op de cliënten, op familie en vrienden. Ik help graag mee aan het verspreiden van dit Rendement van Geluk.

Pijl

Contact opnemen met Sylvia?

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.