Ambassadeur aan het woord: Tom Oude Avenhuis

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Tom Oude Avenhuis van Holofin aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

De belangrijkste reden is dat de overtuiging van Rendement van Geluk, namelijk dat je zelf voor een belangrijk deel invloed hebt op je persoonlijke geluk, naadloos aansluit bij mijn persoonlijke overtuiging. Daar komt bij dat met de Gelukkig Leven Test© het vaak als abstract ervaren begrip “geluk” een hele concrete invulling krijgt.

Voor mij de ideale tool die mij ondersteunt in het realiseren van mijn persoonlijke doel namelijk het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan onze maatschappij.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Vanuit de overtuiging dat geven loont deel ik via het Rendement van Geluk programma graag mijn persoonlijke geluk om bij te dragen aan het geluk van een ander.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

Als financieel planner help ik mijn relaties met het vinden van financiële rust. Dit betekent dat je weet waar je financieel op afkoerst en daardoor in staat bent de voor juiste (financiële) keuzes te maken. Essentieel in mijn dienstverlening is het inzetten van geld om de kwaliteit van je leven te verbeteren en dat is waar de Gelukkig Leven Test® van Rendement van Geluk in beeld komt. Aan de hand van de vragen uit de test wordt voor jou in een oogopslag duidelijk wat echt belangrijk is. Vervolgens stemmen we je financiën daaropaf.

Pijl

Contact opnemen met Tom?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.