Ambassadeur aan het woord: Tom Oude Avenhuis

Wij geloven in het belang van het leiden van een gelukkig leven. Aan de hand van Het Rendement van Geluk Programma© worden mensen geholpen bij het creëren van een omgeving waarin het persoonlijk geluk geoptimaliseerd en gewaarborgd wordt. Onze ambassadeurs maken hiervoor ook gebruik van De Gelukkig Leven Test© en De Gelukkig Leven Analyse©.

Graag stellen wij onze ambassadeur Tom Oude Avenhuis van Wensink Pensioen aan je voor!

Waarom ben je ambassadeur van Rendement van Geluk geworden?

De belangrijkste reden is dat de overtuiging van Rendement van Geluk, namelijk dat je zelf voor een belangrijk deel invloed hebt op je persoonlijke geluk, naadloos aansluit bij mijn persoonlijke overtuiging. Daar komt bij dat met de Gelukkig Leven Test© het vaak als abstract ervaren begrip “geluk” een hele concrete invulling krijgt.

Voor mij de ideale tool die mij ondersteunt in het realiseren van mijn persoonlijke doel namelijk het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan onze maatschappij.

Wat betekent Rendement van Geluk voor jou?

Vanuit de overtuiging dat geven loont deel ik via het Rendement van Geluk programma graag mijn persoonlijke geluk om bij te dragen aan het geluk van een ander.

Wat houdt jouw dienstverlening in, in relatie tot Rendement van Geluk?

In gesprekken met onze relaties hebben we het naast pensioen ook vaak over de uitdagingen die ze als ondernemer tegenkomen. Niet zelden gaat het dan over de vraag hoe ze medewerkers voor hun organisatie kunnen behouden en nieuwe medewerkers kunnen aantrekken.

Met het Rendement van Geluk programma biedt de werkgever iets unieks aan zijn medewerkers dat uiteindelijk bijdraagt aan een duurzame, betekenisvolle en winstgevende organisatie.

Pijl

Contact opnemen met Tom?

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord dat jouw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring.

    Gelukkige medewerkers floreren, thuis en op hun werk.

    De inzet van het Gelukkig Leven Programma resulteert in een toename van loyaliteit, betrokkenheid, productiviteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast nemen verzuim en personeelsverloop af!